ro | ru

PAGINA PRINCIPALĂ
DESPRE SOCIETATE
Date istorice
Structura
Contacte
Pagina CONSUMATORULUI
Informaţii utile
Legislaţie
Programul audienţei
NOUTĂŢI
TENDERE
RAPOARTE FINANCIARE, INDICATORII TEHNICO-ECOMOMICI

NOUTĂŢI

15.08.2022

Spartachiada 2022 SRL”Floreși-gaz”


În prima zi de duminică a lunii septembrie, lucrătorii din sistemul de gaze își celebrează sărbătoarea profesională – Ziua lucrătorului din sistemul de gaze.

Cu acest prilej, în scopul promovării sportului și modului sănătos de viață, Administrația întreprinderii ,,Florești-gaz” și Comitetul sindical al întreprinderii , a organizat la 12 august 2022, în incinta stadionului orășenesc Drochia , Spartachiada întreprinderii, în cadrul căreia echipele filialelor ,, Florești- gaz” , ,, Drochia- gaz” , ,, Soroca- gaz” și a administrației întreprinderii sau întrecut la probele sportive : mini- fotbal, volei, tenis de masă, ștafeta olimpică, sărituri în lungime, etc.

La deschiderea Spartachiadei au fost prezenți Directorul SRL ,,Florești-gaz” dl Sergiu Groza, directorul filialei ,, Drochia- gaz”: dl Andrei Ochișor; președintele Comitetului Sindical al întreprinderii Alexandru Chelaru; inginerii șefi ai filialelor ,,Florești-gaz” Ion Grosu, ,, Drochia- gaz” Andrei Iarmaliuc, ,, Soroca- gaz” Sergiu Grosu.

În alocațiunea de deschidere a Spartachiadei, directorul întreprinderii SRL ,,Florești-gaz” Sergiu Groza a felicitat colegii cu ocazia Zilei Profesionale. A menționat importanța muncii prestate în acest segment strategic important pentru Republica Moldova, inclusiv a apreciat înalt colectivul de muncă, dorindu-le familiilor lor multă sănătate, bunăstare, bucurii, împlinirea tuturor năzuințelor și dorințelor, a exprimat mulțumirea de faptul că în fiecare an, jocurile și competițiile organizate de sindicaliști și mai mult întăresc relațiile dintre salariați, fortifică colaborarea lor, stabilesc bazele spiritului de echipă în colective.

Finaliștii Spartachiadei, care au fost decorați cu cupe, medalii și diplome ale SRL ,,Florești-gaz”:

MINI FOTBAL

LOCUL I - filiala ,,Drochia-gaz”

LOCUL II - filiala ,,Florești-gaz”

LOCUL III filiala ,,Soroca-gaz”VOLEI

LOCUL I - filiala ,,Drochia-gaz”

LOCUL II - filiala ,,Florești-gaz”

LOCUL III filiala ,,Soroca-gaz”TENIS DE MASĂ

LOCUL I - filiala ,,Drochia-gaz”

LOCUL II - filiala ,,Florești-gaz”

LOCUL III – SRL”Floresti-gaz”SĂRITURI ÎN LUNGIME

LOCUL I - filiala ,, Soroca-gaz”

LOCUL II - filiala ,,Florești-gaz”

LOCUL III filiala ,, Drochia-gaz”ȘTAFETA OLIMPICĂ

LOCUL I - filiala ,, Florești-gaz”

LOCUL II - filiala ,, Soroca-gaz”

LOCUL III filiala ,, Drochia-gaz”
Aducem sincere mulțumiri tuturor participanților și le dorim succese finaliștilor în cadrul Spartachiadei ramurale organizate de Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova (FSCRE) împreună cu SA ,,Moldovagaz”, ediția a XXVIII.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
  0043901
05401
2010-2022 Floresti-Gaz SRL,
Toate drepturile sunt rezervate
str.Stefan cel Mare 75, Floresti, MOLDOVA MD5001
+373 250 22629