ro | ru

PAGINA PRINCIPALĂ
DESPRE SOCIETATE
Date istorice
Structura
Contacte
Pagina CONSUMATORULUI
Informaţii utile
Legislaţie
Programul audienţei
NOUTĂŢI
TENDERE
RAPOARTE FINANCIARE, INDICATORII TEHNICO-ECOMOMICI

NOUTĂŢI

05.09.2022

Spartachiada sportivă, ediția a XXVIII-a a FSCRE și Spartachiada sportivă, ediția a XVIII-a a SA ,, Moldovagaz "


Tradițional, în ajunul sărbătorii profesionale ,, Ziua lucrătorului din sistemul de gaze și petrol” , marcată anual în prima duminică a lunii septembrie, Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse energetice din Republica Moldova ( FSCRE ) în parteneriat cu SA ,, Moldovagaz " organizează Spartachiada lucrătorilor din ramura gaze.

În perioada 02-04 septembrie, curent la baza sportivă a Casei de odihnă ,, Campingul din Vadul lui Vodă ", s-au desfășurat probele sportive în cadrul Spartachiadei ediția a XXVIII-a, a FSCRE și Spartachiadei ediția a XVIII-a a SA ,, Moldovagaz ".

La deschiderea Spartachiadei au fost prezenți Directorul SRL ,,Florești-gaz” dl Sergiu Groza, directorul filialei ,, Drochia- gaz”: dl Andrei Ochișor; președintele Comitetului Sindical al întreprinderii Alexandru Chelaru; inginerii șefi ai filialelor ,,Florești-gaz” Ion Grosu, ,, Drochia- gaz” Andrei Iarmaliuc, ,, Soroca- gaz” Sergiu Grosu.

Competițiile sportive au avut loc la următoarele probe: minifotbal, volei, tenis de masă, ștafeta olimpică, sărituri în lungime, șah, joc de dame, darts, tragerea odgonului, ridicarea greutăților.

Echipele plasate pe primele trei locuri au fost distinse cu diplome, cupe și premii.Astfel printre cîștigătorii desemnați se numără și echipa SRL ,,Florești-gaz” care a obținut locul I la proba - Volei bărbaţi.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
  0043876
02901
2010-2022 Floresti-Gaz SRL,
Toate drepturile sunt rezervate
str.Stefan cel Mare 75, Floresti, MOLDOVA MD5001
+373 250 22629