ro | ru

PAGINA PRINCIPALĂ
DESPRE SOCIETATE
Date istorice
Structura
Contacte
Pagina CONSUMATORULUI
Informaţii utile
Legislaţie
Programul audienţei
NOUTĂŢI
TENDERE
RAPOARTE FINANCIARE, INDICATORII TEHNICO-ECOMOMICI

NOUTĂŢI

06.05.2015

Focul etern este aprins şi va arde continuu la „Memorialul Victoriei" din orașul SorocaÎn or. Soroca, pe 06 mai 2015, ora 12.30 a avut loc ceremonia solemnă de aprindere a Focului etern la „Memorialul Victoriei”. Evenimentul este dedicat celei de-a 70-a aniversări a Zilei Victoriei asupra fascismului şi încheierii celui de-al Doilea Război Mondial în Europa este organizat sub auspiciul SAD „Gazprom”, Ambasada Federaţiei Ruse în Republica Moldova şi SA „Moldovagaz”.


Ministrul-consilier al Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova V.Filip, a salutat călduros toţi participanţii, adresându-se veteranilor, a spus: „Sunteţi eroii principali ai evenimentului! Pentru Victorie Vă transmitem această plecăciune! În ajunul aniversării a 70-a a Zilei Victoriei şi sfârşitului celui de-al Doilea Război Mondial în Europa, care este celebrată de întreaga omenire, această sărbătoare este un mare cadou pentru or.Soroca şi locuitorii săi. Memoria veşnică a celor căzuţi pentru viitorul nostru luminos va trăi mereu în sulfletele noastre.”

Vicepreşedintele consiliului de administrare SA „Moldovagaz”, Ia. Cazacu a mulţumit tuturor veteranilor pentru victorie şi pace, i-a felicitat cu cea de-a 70-a aniversare a Zilei Victoriei asupra fascismului şi încheierii celui de-al Doilea Război Mondial în Europa. „Dragi prieteni! Păstraţi istoria şi transmiteţi adevărul despre acest sângeros război; nu uitaţi niciodată cu ce preţ a fost obţinută Victoria! Dragi veterani, sincere felicitări şi urări de sănătate, bunăstare, să fiţi mereu înconjuraţi persoane iubitoare care să Vă poarte de grijă. Felicitări cu ocazia Zilei Victoriei, - a menţionat Ia.Cazacu.

Focul veşnic a fost aprins solemn de către veteranul celui de-al Doilea Război Mondial. Toţi participanţii au depus flori şi au păstrat un minut de reculegere în amintirea celor căzuţi în lupta pentru eliberarea Moldovei.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
  0031527
13601
2010-2019 Floresti-Gaz SRL,
Toate drepturile sunt rezervate
str.Stefan cel Mare 75, Floresti, MOLDOVA MD5001
+373 250 22629