ro | ru

PAGINA PRINCIPALĂ
DESPRE SOCIETATE
Date istorice
Structura
Contacte
Pagina CONSUMATORULUI
Informaţii utile
Legislaţie
Programul audienţei
NOUTĂŢI
TENDERE
RAPOARTE FINANCIARE, INDICATORII TEHNICO-ECOMOMICI

NOUTĂŢI

25.05.2015

Astăzi, 25 mai 2015, a avut loc adunarea generală ordinară anuală a acţionarilor SA "Moldovagaz" care a examinat ordinea de zi formată din 10 subiecte.

Astăzi, 25 mai 2015, a avut loc adunarea generală ordinară anuală a acţionarilor SA "Moldovagaz" care a examinat ordinea de zi formată din 10 subiecte.

În cadrul Adunării Acţionarilor au fost aprobate: raportul financiar, rapoartele anuale ale Consiliului de administraţie, Comisiei de Cenzori şi Consiliul de Observatori SA "Moldovagaz" pentru anul 2014, modificările şi completările la Regulamentul Comisiei de Cenzori SA "Moldovagaz".

Adunarea generală a acţionarilor a decis să acopere pierderile SA "Moldovagaz" din 2014 din contul veniturilor anilor următori.

În calitate de organizaţie de audit pentru anul 2015 SA „Moldovagaz” a ales compania internaţională de audit ICS «PricewaterhouseCoopers Audit» SRL.

În cadrul Adunării Acţionarilor au fost aleşi noii membri ai Comisiei de Cenzori:

- MIRONOVA Margarita – Primul adjunct al şefului Aparatului Consiliului de Administraţie SAD „Gazprom”, şef al departamentului Aparatului Consiliului de Administraţie SAD „Gazprom”;

- MARDARI Serghei – Consultant al direcţiei politici de administrare şi de etatizare a proprietăţii publice al Ministerului Economiei Republicii Moldova;

- DEMIDCENCO Tatiana – Consultant al direcţiei politici de administrare şi de etatizare a proprietăţii publice al Ministerului Economiei Republicii Moldova.

Consiliul de Observatori SA “Moldovagaz” a fost ales în următoarea componenţă:

- GOLUBEV Valerii – vicepreşedintele Consiliului de Administraţie SAD „Gazprom”;

- TRIBOI Valeriu – viceministrul economiei RM;

- DUBIC Nicolai – şeful Departamentului juridic SAD „Gazprom”;

- ABAŞCHIN Ghenadie – directorul Reprezentanţei SAD „Gazprom” în RM;

- VALOV Victor – şef adjunct Departament, şef Direcţie colaborare cu ţările CSI al Departamentului marketing, prelucrare a gazelor şi a hidrocarburilor lichide SAD „Gazprom”;

- BOTEZATU Mariana – director al direcţiei generale securitate şi eficienţă energetică din cadrul Ministerului Economiei RM.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
  0064472
06202
2010-2023 Floresti-Gaz SRL,
Toate drepturile sunt rezervate
str.Stefan cel Mare 75, Floresti, MOLDOVA MD5001
+373 250 22629