ro | ru

PAGINA PRINCIPALĂ
DESPRE SOCIETATE
Date istorice
Structura
Contacte
Pagina CONSUMATORULUI
Informaţii utile
Legislaţie
Programul audienţei
NOUTĂŢI
TENDERE
RAPOARTE FINANCIARE, INDICATORII TEHNICO-ECOMOMICI

Linia fierbinte «Linia specializata „Antifrauda”» /

Rugam sa studiati atent informatia despre modalitatea de transmitere a mesajelor in forma electronica pe adresa "Liniei fierbinti".

  • "Linia fierbinte "FlorestiGaz" ofera posibilitatea de a Va adresa catre conducere cu informatii vizind actele de coruptie comise de colaboratorii companiei.
  • Adresarile in forma electronica vor fi examinate in cazul in care vor fi redate fapte concrete, cu indicarea persoanelor implicate si a cerintelor inaintate de ei pentru serviciile oferite.
  • La prezentarea si examinarea informatiilor electronice se garanteaza confidentialitatea datelor personale si a informatiei prezentate.
  • Organul, care va examina adresarile, este in drept sa verifice veridicitatea informatiei, precum si sa solicite informatii suplimentare.
  • Raspunsul va fi transmis Dvs. pe adresa electronica indicata in adresare indata dupa finisarea examinarii problemei in cauza.
  • In cazul in care solicitati anonimatul, informatia prezentata de Dvs. va fi examinata fara divulgarea rezultatelor controlului efectuat.
  • In cazul in care Dvs. nu dispuneti de e-mail, dar doriti sa fiti informat despre rezultatele controlului efectuat, Va recomandam sa transmiteti prin posta in forma scrisa un demers sau o plingere.

Daca adresarea Dvs. nu tine de un act de coruptie, aveti posibilitatea s-o transmiteti prin posta electronica la adresa: office.floresti@moldovagaz.md

Daca doriti sa comunicati prin telefon despre fapte ce tin de acte de coruptie, contactati numarul liniei ferbinte SRL ”Florești-gaz” sau Linia „Antifraudă“ SA”Moldovagaz”:


0250 93904


022 -578-170
Sau accesati «Linia specializata „Antifrauda”» https://www.moldovagaz.md/rom/linia-fierbinte

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
  0073752
05601
2010-2023 Floresti-Gaz SRL,
Toate drepturile sunt rezervate
str.Stefan cel Mare 75, Floresti, MOLDOVA MD5001
+373 250 22629