ro | ru

PAGINA PRINCIPALĂ
DESPRE SOCIETATE
Date istorice
Structura
Contacte
Pagina CONSUMATORULUI
Informaţii utile
Legislaţie
Programul audienţei
NOUTĂŢI
TENDERE
RAPOARTE FINANCIARE, INDICATORII TEHNICO-ECOMOMICI

NOUTĂŢI

02.12.2013

SRL „Floreşti-gaz” informează :

Сă numărul cazurilor identificate de încălcare a obligaţiilor contractuale, îndeosebi consumul ilicit de gaze naturale, este în creştere.

Furnizorul întreprinde toate acţiunile legale în vederea eradicării acestora.

Drept metodă alternativă reclamaţiilor, cererilor de chemare în judecată, executării silite a hotărârilor judecătoreşti, care reprezintă multitudinea acţiunilor împotriva fenomenului consumului ilicit de gaze naturale, SRL„Floreşti-gaz” a luat decizia de a stimula financiar toţi cetăţenii care vor contribui la identificarea acestora.

Toţi cetăţenii care vor contribui la identificarea de către furnizor a cazurilor de încălcare a obligaţiilor contractuale, îndeosebi consumul ilicit de gaze naturale, vor putea primi o recompensă în valoare de până la 20% din valoarea volumelor de gaze naturale consumate ilegal.

SRL „Floreşti-gaz” apelează către toţi cetăţenii care dispun de careva informaţii despre consumul ilicit de gaze naturale, să dea dovadă de spiritul civic şi să le comunice la telefonul de încredere (0 250 2-50-70), sau la adresa poştală a întreprinderii (or. Floreşti, str. Ştefan cel Mare, 75), sau la adresa electronică ( office.floresti@moldovagaz.md ). Detalii pe pagina web www.floresti-gaz.md.

SRL„Floreşti-gaz” manifestă încrederea şi speranţa că va fi susţinută de către consumatorii săi.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
  0075981
03801
2010-2023 Floresti-Gaz SRL,
Toate drepturile sunt rezervate
str.Stefan cel Mare 75, Floresti, MOLDOVA MD5001
+373 250 22629