ro | ru

PAGINA PRINCIPALĂ
DESPRE SOCIETATE
Date istorice
Structura
Contacte
Pagina CONSUMATORULUI
Informaţii utile
Legislaţie
Programul audienţei
NOUTĂŢI
TENDERE
RAPOARTE FINANCIARE, INDICATORII TEHNICO-ECOMOMICI

NOUTĂŢI

12.09.2014


Cu ocazia sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din sistemul de gaze”, SRL “Floreşti-gaz”, aduce sincere felicitări pentru activitatea prodigioasă, merite şi succese deosebite în muncă şi profesionalism, veteranilor întreprinderii:

1. Jardan Vasile - inginer-şef filiala “Soroca-gaz”. Activează în sistemul de gaze de 43 ani. Pe perioada de activitate a dat dovadă de o pregătire de nivel înalt cu un spirit de conducător.

2. Pimonova Ludmila – maistru Serviciul Intervenţii Gaze filiala “Drochia-gaz”. Activează la întreprinderea noastră de 35 ani. Pe parcursul activităţii s-a recomandat ca un specialist pregătit. Utilizează eficient timpul.

3. Carauş Elena – maistru Sectorul de exploatare nr.2 filiala “Soroca-gaz”. Pe parcursul activităţii sale de 34 de ani s-a manifestat prin responsabilitate şi devotament. În cadrul exercitării atribuţiilor de serviciu a dat dovadă de iniţiativă şi sîrguinţă.

4. Chiru Alexei - şef Secţia Tehnică de Producere SRL “Floreşti-gaz”. Pe parcursul activităţii sale de 34 de ani s-a manifestat ca un muncitor sociabil. Abordează raţional problemele complexe.

5. Leşan Veaceslav – lăcătuş-controlor Sectorul de exploatare nr.1 filiala "Floreşti-gaz”. Activează în cadrul întreprinderii de 33 ani. Pe parcursul activităţii sale s-a recomandat ca o persoană dinamică.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
  0075991
04801
2010-2023 Floresti-Gaz SRL,
Toate drepturile sunt rezervate
str.Stefan cel Mare 75, Floresti, MOLDOVA MD5001
+373 250 22629